Havuz Trafosu modelleri ve Fiyatları Leave a comment

Havuz Trafosu Modelleri ve Fiyatları

Elektrik Bahçesinden Satın Alacağınız Tüm Ürünlerde 12 Taksit imkanını kaçırmayın!

Havuz Trafosu Modelleri ve Fiyatları

Yüzme havuzu aydınlatma sistemlerine özel ve 12v gibidüşük voltaj değerine sahip diğer donanımlar için özel olarak tasarlanan trafolar; 220V/12v olarak üretilmektedir.
Üretim aşamasında iso9001 tarafından belirlenmiş olan, genel olarak 12v olan güvenli bir voltaja düşürülerek havuzlarımızda kullanabilmemizi sağlayan havuz aydınlatma elemanlarıdır.
Standart havuz trafoları elektronik ve manual modeller ile duyduğunuz ihtiyaçları uzun ömür ve yüksek performans özelliklerini verimli şekilde sunmaktadır.

Trafo seçiminde en önemli faktörler kullanılacak sistemin maksimum güç ihtiyacı ve kullanım alanıdır.
Nemli alanlarda ve su altında kullanımlar için Reçineli polyesterli havuz trafosu modelleri tercih edilebilir.

Kaç Voltluk bir ekipmanları besleyeceğine dikkat ederek trafo seçimi yapılmalıdır. Sonrasında Watt cinsinden havuz devir daim pompaları ve aydınlatma gücünü karşılayacak şekilde hesap yapılmalıdır. Örnek veremek gerekirse, 12 veya 24 V ile çalışacak, 150 W gücüne sahip iki adet havuz aydınlatma armatürünüzü ve diğer ekipmanlarınızı besleyebilmek için, 12volt trafo ya da 24 V bir trafo seçmelidir. Toplam iki adet 150 W’lik veya bir adet 300 W’lik gücü karşılamak için 300 Watt havuz trafosu kullanabilirsiniz.

Havuz alanları ve aydınlatma uygulamaları için özel tasarlanmış elektrik trafoları Plastik kutulu aydınlatma trafosu özel kaplamalarla nem ve kimyasallara karşı dayanıklı özel plastik trafo kutusu ve polyesterli havuz trafosu modelleri 220 V giriş Modele göre 150 – 300 -600 Watt güce sahip ve, 12 – 24 V çıkışlı Kolay montaj- Yüksek kaliteli- LED çalışma göstergeli-.Sigorta korumalı.

Havuz trafosu fiyatları ve kullanıcı yorumları Elektrik Bahçesi’nde.

Çetinkaya havuz Trafosu modelleri kendi içinde 2ye ayrılmaktadır.

Bakır Sargılı havuz trafosu modelleri 50w – 100w – 150w – 300w – 400w ve 600w modellerden oluşmaktadır.

Alternatif olarak Alüminyum Sargılı havuz Trafosu fiyatları itibariyle daha uygundur.

Dünyanın en büyük regülatör üreticilerinin ürünleri ile kaliteyi hissedersiniz. 24 ay garantili ürünler satın alırsınız.

Kullanım Alanları

  • Havuz Trafoları; süs havuzlarından yüzme havuzlarına ve daha bir çok aydınlatma sistemlerinde kullanılır.
  • Polyesterli
  • Klemensli giriş ve çıkış kapakları
  • Nem ve darbeye karşı dayanıklı trafo
  • Duvara kolay montaj edilebilir

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Havuz aydınlatma trafoları düşünüldüğünde birçok kişi bu tip ürünlerin su teması olabilecek yerlere veya yüzme havuzunun içerisine monte edilebildiğini düşünür. Oysaki bu havuz trafosu modelleri, genellikle koruyucu bir hazne içerisine içerisine monte edilmektedir.Buna örnek elektrik panosu gibi. Montaj yapılan yerin min. seviyede olsa da hava dolaşımı olan bir yer seçilmesi, trafonun daha sağlıklı ve uzun ömürlü çalışmasını sağlayacaktır. Kaçak akım koruma işlemleri içerisinde bulunan cam tüplü sigorta ile sağlanmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir